Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det sker som sker

går allt på räls
utan strömavbrott
tågurspårning?
den som lever får se
badet väntar

nästa vecka "skollov"
Då gäller kommunala badet
och simma i bassängen
känns märkligt efter nästan
varje dag något med föreningen
det är då en borde hinna
montera det nya klätterträdet
så frön
och plantera om paprikorna


se inte förvånad ut
ska även lämna till kupan
saker som var Damens
hon betalade ibland med saker
både kloklipperskan
och jag har nog av eget
har försökt sälja dem
på tradera
tunga grejer jobbiga packa
och transportera
kupan har plats
och alltid blir det några slantar
till välgörenhet

Måste ge dem en applåd
för tekniken men även kritik
en annan testar
det klarar inte tekniken
den är ju ettor och nollor
och måste ringa
kontoret
dessvärre även där applåder
eller kommentarer sk belöningssystem
som poeter







Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 28 gånger
Publicerad 2024-03-25 07:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP