Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ödestugan

Ligger långt inne i skogen

Svårt finna fram

Vägen  full av snåriga buskar

En dag slår någon upp  en stig

Kommer fram till dörren som står öppen

Det kallt inne och  spindelväv överrallt

Månader går stugan förändras

Känslor från kallt till varmt

Gemenskap och besök

Skratt en kärlek till stugan

Alla trivs och funnit en trygg plata vara på

I skogens glänta faller  solens ljus på taket

Det är tid finna en  ro

Stannar kvar




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 71 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2024-03-25 10:16



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Spännande.
2024-03-26

  La Magnólia VIP
Det är vackert när en gammal ödestuga ges möjlighet att få leva upp igen, få känna glädje, värme och liv. Mycket fin beskrivning.
2024-03-25

  alicja lappalainen VIP
det är kraften av en handling som leder till ett mål
2024-03-25

  Koloristen
Fastnar vid

"En dag slår någon upp en stig
...
Det är tid finna ...ro"

-Det där oväntade och härliga ögonblicket då allt vänder och lyfter.
2024-03-25
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP