Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


LITTERÄR MENY

I den litterära myllans jordmån
har planterats åtskilliga frön
som fått betydande följdverk-
ningar på världens vara och
icke vara.

Som litterära kockar kryddar
och kokar ihopa litterära soppor
att dukas upp på den litterära
parnassens bord,
där kräsna gourmeters bibliofila
smaker utgörs av en mångfald-
igande litterär meny,
med berusande litterära cocktails
som låta sig väl avnjutas i en
Bon appetit !

-




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 49 gånger
Publicerad 2024-03-25 11:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP