Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hittar en kopp spilld i fikarummet

Hittar en spilld kopp i fikarummet
Där hen jobbar utan betalning för att hen varit i kontakt med vården

Någon kommer in där koppen är spilld, karaktär säger: inget,
För om karaktär säger
”det var inte jag”, skulle det sägas, eller t.o.m., eller, eller
(för att ofta, de som säger de mest korkade sakerna, de mest hatfyllda
Vissa spelar spel
De försöker krossa dig
Vissa kommer rakt ut och säger)

Läkaren kom fram och sa: ”nu tar du medicinen för jag är läkare”
”aha” sa jag, och såg mig omkring
Och de stod och höll tyst, de sa ingenting, utom de som sa: ”varför gör du inte det då”, sa Bosse

Marianne
Jag sa aldrig att du spillt koppen

Marianne
Varför skyller du ifrån dig

Marianne
Vem skulle göra så här på kontoret

Marianne
Varför säger du det

Sluta ljug, säger Steffe, fan mannen, vilken röra

Lisa
Det är lite pinsamt att du ljuger om det, own up to your mistakes

Marianne
det var du som spillde koppen

och karaktär skulle inte tro att folk skulle…

Gratis arbetskraft i fängelser, folk jobbar utan lön, är inte det slaveri

Marianne
Nu ska du fokusera på att bli FRISK




Fri vers (Fri form) av adsta
Läst 16 gånger
Publicerad 2024-03-25 12:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

adsta