Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


The Troubles


VÄLMENING

Brickor med té och kaffe

i Bogside -69

Kvinnorna kom till soldaterna

i Bogside -69

Jag var 8 år då

Visste ingenting

om Bogside -69

Sedan såg jag Devlin

och Paisley på tv

Bogside -69

 

Välmening

Mitt i anarkin

Välmening

Varm och genuin

Ser alltsammans

En dokumentär

Välmening

mitt i all misär

 

 

LARZ GUSTAFSSON 25/3 2024




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 40 gånger
Publicerad 2024-03-25 17:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP