Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Springa i motvind

Pusha, pusha, pusha
Fortsätt kämpa igenom allt
Livet ska inte vara enkelt
Vad vore socker utan salt?

Nu har du sprungit i motvind
Alla kläder har flugit bort
Fötterna blöder
Och vägen är kort

Du står där i din nakenhet
Men vågar inte fråga om stöd
Skammen är så påtaglig
Att du hellre spelar död

Hur länge ska du ligga där nere?
Jag väntar på att det ska bli natt
Då kommer djävulen över
Och spelar lite spratt




Fri vers av One of many
Läst 50 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2024-03-26 00:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

One of many