Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto: PATRIK STRANDQVIST


EN DAG VID HAVET

Blicken stadigt fäst på havet

Ögonen är lika blå

Gud allena vet vad mannen

som var jag då tänkte på

Kanske något strikt konstnärligt

Kanske var det kärleken

Åttiotre, en dag vid havet

Drömmarna om framtiden

 

LARZ GUSTAFSSON 26/3 2024




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 18 gånger
Publicerad 2024-03-26 13:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP