Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


DET ÄR PÅSK VARJE GÅNG DET ÄR PÅSK MEN INTE I SKRIVARLYAN

Så är det påsk igen !

-Ja,tänk att det blive påsk igen,
har du tänkt på det varför det
bli påsk varje gång det är påsk ?

Nää...dä ha ja int.

-Men tänk om du skulle börja
tänka på det kanske du inte
behöver bli så förvånad varje
gång det bli påsk å komma
hit te skrivarlya å visa upp ditt
avskalade ansikte som fö börja
se ut som ett påskägg.

-




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 37 gånger
Publicerad 2024-03-27 14:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP