Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hjärtinfark pacemaker cancer helt gratis har jag fått.

har jag just nu det skiter jag i.
har jag just nu jag lever har varit på sjukhus.
från den 8 mars till den 24 mars 16 dar.
har haft ekg kablar kopplat till kroppen.
o en hjärt maskin dygnet runt.
har gjort undersökningar .
åkt ambulans mellan sjukhus.
den 16 gick in i härtat den 18 ballong sprängning -
i hjärtat 3 stopp dom fixade 1 stopp.
sen den 21 mars pacemaker.' ovanför mitt vänstra bröst3 stycken sjukhus.
var på undersökning i går-
.måste be flera gånger för att orka gå till toa.
har svimmat på toa det är andningen.
kom hem i söndag klockan 14.00-
kvinnan ovan på fortsätter röka dett ör svårt att andassyster sa ina jag åkte hem
-du skall inte vara rädd om du får hjärt stopp pacemakern kikar igång ditt hjärta igen, vet inte hur länge jag lever av birgitta




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 34 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-03-26 13:49



Bookmark and Share


  Fjellhuldra VIP
Mycket tufft din kropp fått gå igenom
sista tiden.Det som är tryggt med
pacemaker är att den slår in får
Hjärtat slå rytmiskt och fint.
Ta det bara med ro nu låt din kropp vila.
Riktigt god bättring till dig.
2024-03-26

  alicja lappalainen VIP
"du skall inte vara rädd om du får hjärt stopp pacemakern kikar igång ditt hjärta igen"
så skall du tänka och ta det lugn i själen
2024-03-26
  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP