Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Rena galenskapen att tiden har sin ände, för smarta och skolade som vi är i att kunna allt och leva för evigt. Vänj dig vid att jorden faktiskt är platt och gå inte för nära kanten.


Maktlös


Vad än för värld jag hamnade i
borde jag nog fortsatt förbi

lugn du är ju bara en planta
i grönsaksland utan avsikt

sa en röst från ovan vänj dig
här ska du ändå en stund förbli

gilla läget allt det där tar sin tid
och lite till att komma till insikt.













Bunden vers (Rim) av Titin
Läst 26 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-03-26 14:20



Bookmark and Share


  WyS VIP
Wow, tycker om denna betraktelse....stegen mot visdom!
2024-04-20
  > Nästa text
< Föregående

Titin