Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Undrar bara varför...


Bland miljarder stjärnor



Stjärnan i skyn ses ofta som en
400 ljusår från stunden där vi är
den blev ju tänd för länge sen
för det liv som vill pågå just här.




Bunden vers (Rim) av Titin
Läst 24 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-04-21 07:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Titin