Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 



I väglöst land



Det var inte hon som sa de hårda orden
hon som bor där närmast hjärtat intill

men du hälsa säg att hon kan höra av sig
när hon kan och närhelst hon vill.




Bunden vers (Rim) av Titin
Läst 34 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-03-26 15:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Titin