Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Frostens och Ljusets Rike

På det norra landet av is och ljus,

Där ädla kronor vilar tungt på pannan,

En social kraft, i tyst styrka, flyger,

Att vävs framtiden gobeläng, och hur!

 

I Sveriges hjärta, där disciplin är nyckeln,

Ungdomarna förbereder sig,

även om vissa kanske inte hittar något samtal.

Två tredjedelar kan stå åt sidan, men ändå, ser vi

 

De fås ande kan lyfta oss alla.

För vänskapsband, överskridande skärm och plats,

Förenar oss i en värld så vidsträckt och vid.

Även om kungliga band kan göra anspråk på den främsta rätten,

 

Sant släktskap i våra hjärtan finns fortfarande kvar.

Må välsignelser falla över detta land så vackert,

Och frid finns i varje andetag.




Bunden vers (Sonett) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 28 gånger
Publicerad 2024-03-26 21:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP