Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saknar koll

Från moll till dur
när jag har tur
från dur till moll
när jag saknar koll
vändningen är kärleken
din eviga vän




Bunden vers (Rim) av Kungskobran VIP
Läst 43 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-03-27 10:26



Bookmark and Share


    Lena Söderkvist VIP
"Love conquers all".
2024-03-27

  ULJO
Kärleken starkast i allt
2024-03-27
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP