Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Jag godtar icke några kyrkoårets texter eller religiösa traditioner. Verklig frihet finns i Jesus Kristus.


JAG FIRAR INTE PÅSK

Jag firar inte påsk

Det har jag slutat med

Jag vägrar ställa upp

Så lyder mitt besked

En antikristlig sed

med häxornas parad

är ingenting som gör

min frälsta ande glad

 

LARZ GUSTAFSSON 27/3 2024

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 33 gånger
Publicerad 2024-03-27 15:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP