Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"Varför finns någonting snarare än ingenting?"

om det finns någonting
så skall
allt finnas




Fri vers (Fri form) av alicja lappalainen VIP
Läst 45 gånger
Publicerad 2024-03-28 00:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

alicja lappalainen
alicja lappalainen VIP