Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dikt


Tystnadens konsekvenser

När jag berättar pekar han ut mot domherren

och säger: titta, en fågel

Ljudet av min faders tystnad

har alltid ekat på ett särskilt sätt




Fri vers (Fri form) av Jenny78
Läst 33 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-03-28 07:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jenny78