Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


ORMEN KRÄNGA SIG VID OGYNNSAMMA FÖRHÅLLANDEN

Ågust : På Röda Lyktan sitta de,
det intellektuella sällskapet för
inbördes beundran och ömsar
skinn likt ormar,
att lägga sitt utnötta tarv uppå
annans ok,
medans fjärten och brakskiten
utmanar varann på teorier utan
solida underlag,
och in vino veritas komma deras
innersta i uttryck som icke voro
lämpliga i tryck,
utan mera som avföring till latrin-
erna,
att i sällskap vid dessa en varning-
ens budkafle bör utfärdas för att
icke få skit på sig.

-




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 43 gånger
Publicerad 2024-03-28 22:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP