Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Påskgåvan


En kär vän kom till mig idag
med ett fång tulpaner
som jag satte i en vas.

Och tänk så fint
de matchade påsktuppen
från min barndom
sparad i en låda.

Den fick nu komma upp i ljuset
och sprida sitt skimmer
tillsammans med tulpanerna
över påskens alla dagar.

Glad Påsk! 




Fri vers av Eva Helene VIP
Läst 56 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2024-03-28 17:27



Bookmark and Share


  Respons VIP
Glädjeblommor och vacker tupp blir påskpoesi som ger energi!
2024-03-30

  Marita Ohlquist VIP
Ett fint foto som förmedlar glädje över de underbara tulpanerna och den fina tuppen från din barndom.
2024-03-29

  Bibbi VIP
Så fint.
2024-03-29

  Emanuel Sigridsson VIP
Jag vill bara säga att jag verkligen tycker om din rena poesi. Det finns något av en frisk björkstam över orden.
2024-03-28

    ej medlem längre
jag köper mina egna prydnader i påsk, jag är nog en ensam människa.
2024-03-28
  > Nästa text
< Föregående

Eva Helene
Eva Helene VIP