Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Glädjen jag känner ikväll kunde omöjligt hindra mig från att skriva en text om att aldrig ge upp hoppet


Kärleken är avgörande

Alla hade dömt ut dig, du var gammal, multisjuk, du var klar och inga återupplivningsförsök skulle sättas in.

Flera läkare stod dock och skrek och ruskade dig för att du skulle komma tillbaka. Du reagerade inte överhuvud taget. Du var på väg till andra sidan…… tills jag kom och klappade dig på kinden och viskade att du skulle vakna. Du hörde min välkända röst, öppnade ögonen och sa att du var så trött och inte orkade mer. Efter att ha ringt in familjen satt jag vid din sida, höll dig i handen och pratade med dig.
Det var några dagar sedan nu.
Familjen har vakat vid din sida sedan dess. Vi ville inte att du skulle vara själv när du klev över. För det är sånt man gör när man älskar varandra. Man finns där.
Men närvaron av dina nära och kära har mirakulöst fått dig tillbaka till livet….
Idag kunde du andas själv, prata och planera vad du ville göra när du kommer hem. Du är tillbaka!!
 
Även om jag oftast är en optimistiskt person så hade till och med jag gett upp hoppet. Men det här stärker mig i min tro att vad som helst kan hända hur illa det än ser ut.
Vad som var helt avgörande i detta fall var närheten och omsorgen från de nära och kära. Att du fick känna kärleken och stödet gav dig livsgnistan tillbaka. Det gav dig orken att kämpa….och de efterföljande vårdinsatserna har givetvis gjort sitt till. 
Den här historien stärker min tro om att kärleken övervinner det mesta….Alla behöver ha äkta kärlek i sitt liv.
 
….och jag kommer aldrig mera att döma ut en människa innan sista andetaget har tystnat….



Fri vers av Livsbejakaren VIP
Läst 25 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-03-28 18:37



Bookmark and Share


  La Magnólia VIP
En underbar beskrivning av hur viktig kärleken är i varje människas liv, hur stark livskraften är när den får hjälp av kärleken. Att läsa dina ord skänker en varm och glädjefylld känsla i hjärtat.
2024-03-28
  > Nästa text
< Föregående

Livsbejakaren VIP