Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är på väg nu

Åter en dag med sol och värme
Det är inte bara vår det är sommarvärme!
 
Solens strålar riktigt tränger in i varje por i kroppen
Fyller på med så mycket energi
 
klarnar tankar väcker hormoner 
återfinner tidigare slumrad livsglädje
 
Inga mörka moln så långt ögat når



Fri vers av Livsbejakaren VIP
Läst 20 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-04-28 14:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Livsbejakaren VIP