Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


With slow steps I approach you.

 Bing Video

On the long road of life that calls us,
With uncertain steps, but with a full heart,
I learned that every day we blossom,
And every night is a new light.

Although we haven't reached the end yet,
I'm closer with each dawn,
And even if the road seems hellish,
In my soul I carry hopes and treasures.

Yesterday's just a shadow that's gone
Tomorrow is a mystery that awaits us,
But today is the most precious gift,
And every moment is a celebration.

So my steps, though small,
I'm going towards my dream, without anything.

***

Med långsamma steg närmar jag mig dig.

På livets långa väg som kallar oss,
Med osäkra steg, men med fullt hjärta,
Jag lärde mig att varje dag blommar vi,
Och varje natt är ett nytt ljus.

Även om vi inte har nått slutet än,
Jag är närmare för varje gryning,
Och även om vägen verkar helvetisk,
I min själ bär jag förhoppningar och skatter.

Gårdagen är bara en skugga som är borta
Imorgon är ett mysterium som väntar oss,
Men idag är den mest värdefulla gåvan,
Och varje ögonblick är en fest.

Så mina steg, även om de är små,
Jag går mot min dröm, utan någonting.




Bunden vers (Sonett) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 29 gånger
Publicerad 2024-03-28 19:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP