Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ONDSKAN LIGGER I JUDARNAS GENETIK?

I alla fall om man får tro den store författaren N.Publicus.
https://www.poeter.se/Las+Text?textId=2495718




Fri vers av Solana
Läst 88 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-03-29 03:39



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
ALLA människor är onda, enligt Bibeln. Oavsett etnicitet. Och det är SYNDEN i människan som gör människan ond. INTE hennes nationella ursprung/härkomst.
Ondskan sitter djupare än så: i människans ANDE. Därför måste människan bli en ny skapelse, andligt pånyttfödd genom Jesus Kristus. Endast så - och INTE genom att bli "döpt" som bebis - kan en människa få gemenskap med Gud.
2024-03-29

  Jeflea Norma, Diana. VIP
Introduktion till kriminologi "ÖVNING GÖR FÄRDIGHET" Wikings doktorsavhandlingar: Ingen i kriminologins historia har rykte som Cesare Lombroso var en mångfacetterad forskare som tittade på praktiskt taget alla aspekter av livet, för tolka att se det judiska folket som allas skyldiga ond genetiskt håller jag inte med om, när jag bodde i Rumänien 45 år sedan var judarna det mest realistiska och godmodiga moderna folket med visioner, resten var korsning antingen med tatarer eller ryska kosacker eller turkar, eller rromer, men ser vi idag att deras ättlingar kan inte förstå läsa att Nato är en militär och politisk allians, inte försvarsalliansen, vilket även svenskarna misstolkade även på regeringens hemsida. På detta vill jag fråga om någon kommer ihåg Ausviths överstelöjtnant "Myller de Vando" från arbetslägre med smeknamn tant Rici. Jag bode andra hand hoss sig som tonoring i ARAD innan Gud vill något annat. har en brosch med tant Rici när hon var 5 år, jag frågar om det finns mjölighet att lämna till den judiska museu i respekt.
https://www.studocu.com/en/about-us.

2024-03-29

  Larz Gustafsson VIP
Anmäl!
2024-03-29
  > Nästa text
< Föregående

Solana
Solana