Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Samarbete (live) med TrollTörnTrappan.


Het källa

*
Skär vårlängtans skikt.
Springbrunnens skymda botten
tänds av saffranssol.




Bunden vers (Haiku) av liktenelegi VIP
Läst 46 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2024-03-29 07:34



Bookmark and Share


  TrollTörnTrappan VIP
Oerhört skönt sammandiktat!! Som en spegelvändning av din förra haiku nyss..?
2024-03-29
  > Nästa text
< Föregående

liktenelegi
liktenelegi VIP