Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du som jag älskar


För blommorna
för fåglarna om våren
den blå himlen

Kravla över marken
med krossat hjärta

i väntan på att du
ska komma tillbaka
Du som jag älskar




Fri vers (Prosapoesi) av Annie b'larsson VIP
Läst 41 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-03-29 09:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Annie b'larsson
Annie b'larsson VIP