Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frånvänd

Vad är avståndet mellan två människor
För jag hör knappt vad du säger nu
Jag försöker förtvivlat förstå
Men för mig är det ett massivt sorl
En ogenomtränglig dimma som för mig bort

Inget får komma mellan mig och mina dagdrömmar
Egot får inte spricka, verkligheten måste hållas på avstånd
Vi går omkring med varsin nål mellan tummen och pekfingret
Mår aldrig bättre än när luften i din bubbla töms







Fri vers av Oak VIP
Läst 29 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-03-29 19:28



Bookmark and Share


  Bengt H VIP
Oj, så uppriktigt!
2024-03-30
  > Nästa text
< Föregående

Oak VIP