Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tre dikter


*(182)

 

 

flyktig är ångesten
om man omger den med kråkor
och vår
jorden är kall och behaglig under
 mina nakna fötter
luftrummet är vidöppet ovanför allt
flyktig är ångesten 
och svävar ovanför gräset

________________________________


jag tänker på Merkurius
och musiken
och ett blygrått lufthav av intighet
träden blommar visst i maj
och människorna lämnar kvar
sina våta kläder i snödrivorna  

 _______________________________

vit rymd
fåglar
sången du bär innanför din mask
våren som klyver oss till 
människor igen

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Androiden VIP
Läst 20 gånger
Publicerad 2024-03-30 16:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Androiden
Androiden VIP