Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Emotionellt Instabil Personlighetsstörning


Jag lovar, jag är inte arg

Ännu en gång
Runda nummer två
Jag försöker sätta ord
på det jag känner.
Men som vanligt,
som alla andra gånger,
är det omöjligt.

Ett hål i mitt bröst.
En torkad tår.
Trötta ögon.
Fettigt hår.

Allt kan jag skriva,
allt kan jag rimma.
Inga ord nog,
inga rim nog,
för att beskriva vad jag känner.

Strunt i att låta metaforisk.
Bryr mig inte om lyrik.
Det enda jag kan tänka
är att jag är döende.
Jag håller på att dö.
Sakta men säkert.

Du lämnade
och här sitter jag och dör.




Fri vers av mumrik
Läst 47 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-03-30 19:38



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Själv är jag HSP.
2024-03-31
  > Nästa text
< Föregående

mumrik