Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


På kanten av stolen

Det är bekvämt att sitta på kanten
Av stolen
Ganska stabilt men
Det skaver konstant
Konstant?
Aa jag tror det.

Alla säger åt mig vad jag ska göra härnäst
Hur jag ska sätta mig

Men jag är apatisk
Stilla
Sittande

Tills jag känner min häl bli blöt från blodet av
mitt skavsår
litet
Stor blodpöl?
Aa jag tror det.
Där jag sitter
Som vanligt

För jag väntar ju på bättre tider
När kommer de?
Är det värt det?
Jag känner mig ju ändå
Rätt stabil
På kanten av
stolen




Fri vers av Libra
Läst 31 gånger
Publicerad 2024-03-30 21:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Libra
Libra