Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


JAG ANDAS FRID

Jag andas frid

ty Fridsfursten bor i mig

Jag andas frid

ty jag hör Honom till

En dyster tid

men Han som går bredvid mig

ska leda mig 

när jag gör det Han vill

 

LARZ GUSTAFSSON 31/3 2024




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 55 gånger
Publicerad 2024-03-31 08:50



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Sannerligen!
Tusen tack!
2024-03-31

  Vindsvala VIP
Underbart att man får ha det så i denna onda tid.
2024-03-31
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP