Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek är något fint

Att höra
en ung kvinna
med stolthet
och självklarhet
säga min fru
om sin
livskamrat
är egentligen
något helt
fantastiskt

och ännu idag
inte möjligt
för alla
och definitivt
inte historiskt sett

min fars morbror
levde med en man
hela sitt liv
men som älskande
i hemlighet




Fri vers (Fri form) av Elinor Sörensson VIP
Läst 38 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-03-31 12:48



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag vägrar att skriva under på detta.
Jag tror på Bibelns vittnesbörd i detta sammanhang.

2024-03-31

  BenGust VIP
Kärleken har inga gränser.
Men på andra håll och i andra kretsar
kan det fortfarande inte accepteras.
2024-03-31
  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP