Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Annorlunda

Varje gång det är jag som inte fattar
Varje gång är det någon som skrattar
Varje gång det är jag som vill höras
Varje gång är det mina känslor som ska förstöras

Alla vet, men ingen säger till
Alla kan, men det är ingen som vill
Alla ser, men väljer ändå att blunda
Alla är lika, men jag är annorlunda




Bunden vers (Rim) av Sixten Sjölund
Läst 17 gånger
Publicerad 2024-03-31 17:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sixten Sjölund

Senast publicerade
Annorlunda
Sommar-saken
* Se alla