Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ballograf

när jag hittar något jag gillar
stryker jag under det med ballograf
jag drar vågiga linjer med ballograf
jag avslutar underdargningen för sent
med min ballograf
men innebörden är densamma och
allt har jag att tacka
min ballograf




Fri vers av flpfrd VIP
Läst 23 gånger
Publicerad 2024-03-31 22:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

flpfrd
flpfrd VIP