Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Funderingar i sand

Jag tror
Att all frid har sitt pris,
Kostnaden av balans

Jag tror
På karma
Ödets korrektion och belöning

Jag tror
Att den inre smärtan
Är en påminnelse av varför du levt

Jag vet
Att vad du gjort igår
Inte bestämt vad du ska göra imorgon




Fri vers (Spoken word/Slam) av Hugo Grahn
Läst 38 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-03-31 23:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hugo Grahn
Hugo Grahn