Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tröstande mimosa

Skriver utan oro.
Den försvann igår.
Sent.
Mot kvällen.
Då vissa älskar.
Andra inte.
Medan rosenknoppar dalar ner.
Som glittrande,skimrande pärlemor.
Över stadens prärievargar.
Hörs tystnadens sorl.
Som om den förstod.
Mina andetag.
Min längtan.
Mina känslor.
Ligger och tar in.
Varje strå av videung.
Samlas med bottenlös förväntan.
Nu är nu.
Ett steg i taget.
Varje tanke ett nytt regn.
Imorgon kanske blommorna slår ut sina kronblad.
Kanske inte.
Men tills dess jag ser fjärilar sväva.
Mitt allt blir en smula mer harmonisk.
Äntligen.
Äntligen.
Äntligen.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 20 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-04-01 13:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP