Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
av ingo-ivar improvisson


performanceförberedelser


ta med
två tovade åskådare
en pall till båda
fågelhuva och dräkt
hoppas vi kan hämta barrytonsaxen med




Fri vers (Fri form) av christian hüls VIP
Läst 14 gånger
Publicerad 2024-04-01 17:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

christian hüls
christian hüls VIP