Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

*(185)

 

 

 

är  vi obefintliga  ikväll

 

  sommarljuset  brinner

 

      när vi är   ensamma

 

 

saknar jag allt det som är

 

 ett fotoalbum som fräter tiden,   gamla ansikten

 

som blir till  träd eller   aska

 

 

 sommarljusets   förtärande ensamhet

 

får oss att synas

 

   när vi parafraserar  tomrummet

 

gör oss synliga  för tiden

 

 

kan vi äta  varandra ännu en gång

 

innan sjukdomen  vrider lampan

 

mot  solens  druvor och  äpplen

 

 

   gör oss nakna och       tillgängliga 

 

  vi kan   sväva      över  de     vackra  liken

 

 

från det   förgångnas 

                                      brusande   stränder

 

 

 

 

 




Fri vers av Androiden VIP
Läst 22 gånger
Publicerad 2024-04-02 16:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Androiden
Androiden VIP