Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

*(186)

 

 

 

I HORISONTENS BLÅ ELD 

MED NARCISSISTISKA  RÖTTER  I MIN HJÄRNA

SOM EN TESKED /STRÄNG/POETONANISTISK/VILLFARELSE 

 

ETT HÖGRE BLOD

ATT SKÖNJA I SJÖARNA SOM SMAKAR AV

GUDS MUNHÅLA

 

STÄNG INTE DÖRRARNA TILL DETTA RUM

ANSIKTEN, ANSIKTEN OCH YTTERLIGARE ANSIKTEN

VI SMULAS SÖNDER I STENIGT LJUS

UR STADSKÄRNANS VAGINALA MISSFÖRSTÅND

 

EN VARNINGSTEXT MED RÖDA KOMPLIKATIONER 

PUBLIC SERVICE BEFRUKTADE AV HUMLOR

MED DÖDA ANSIKTEN OCH KNIVAR AV INDOKTRINERING

ATT HJÄLPA MASSORNA

 

NARCISSISTISKA HYACINTER VANDRAR GENOM

RUMMEN, SVÄLJER POSÖRERNAS GLITTRANDE KROPPAR SOM SÄD

AV JARED LETO

 

JAG ÄR INTE NÅGOT/GUDLÖST POSITIONERAD 

I LITTERATURKLUBBENS INCESTUÖSA KÄLLARRUM 

EN STRÄVHET/RÖDA SIFFROR PÅ SVINETS SKINKOR

MITT VITA VATTEN FALLER SOM

EN REGNBÅGE

OCH BRÄNNER HÅL PÅ HENNES HÖFTER

 

I KRONOLOGINS SPEGLAR

AV TUSENTALS ANSIKTEN

VIRUSETS REPRODUKTIONSCYKEL SOM EN TATUERING  

PÅ DITT BRÖST/DET FINNS INSEKTER I TANKEN PÅ FRIHET

  

NARCISSISMENS SNÖVITA HYACINTER

AV LEVRAT BLOD

 

BLOMMAR TIDIGT I VÅR

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Androiden VIP
Läst 22 gånger
Publicerad 2024-04-03 11:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Androiden
Androiden VIP