Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt hjärta

Mitt hjärta slår
år efter år
hur länge till?
så länge jag vill
om jag får be
att få hänga me
för att se
hur barnbarnen mår
och hur det går
med klimat
efter allt prat
blir det kallt när golfströmmen tar slut
eller varmt när koldioxiden sipprar ut
den som lever får se
men då är jag nog inte me








Bunden vers (Rim) av Kungskobran VIP
Läst 42 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2024-04-03 12:33



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Det är oroväckande med klimatförändringen tycker jag
hur är det för barnbarnen, måntro
när jag drar mitt sista andetag.
2024-04-03
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP