Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mamma pappan

En mamma är alltid en mamma
det har feministerna svårt att anamma
det är svårt
att mannen komma åt
för att bli som en mamma
han vill vara ”jävlar anamma”




Bunden vers (Rim) av Kungskobran VIP
Läst 41 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2024-04-03 21:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP