Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gungstolen

Sitter tänker

Livet är långt

Endå går åren i rasande fart

Gungar i min stol

Allt är stilla

Känner kärleken är där

Varm och stark

Inget rubbar stabilitet och säkerhet

Dåtiden är förbi

Istället lever i nuet

Violett färger speglar sig på väggen

Ger ett varmt ljus

Reflekterar tiden

Till eftertanke i livet

 

 

 

 




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 28 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-04-04 11:02



Bookmark and Share


  Koloristen
Ljuset och färgen bär upp texten.
2024-04-08

  Bibbi VIP
Väl fångat.
2024-04-05

  alicja lappalainen VIP
en fångat stund med reflektion över kärleken och livet här och nu
2024-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP