Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Klarhet

Följer vägen

Vet aldrig vad som väntar längre fram

Se plötsligt frö spridas med vinden

Blåser upp till blomstrande äng

Ljuvlig att gå på

En   positiv varm plats vara på

Går från klarhet till klarhet

Tvekar  inte att fångas upp

Av labyrintens gångar

Det finns alltid en väg ut i livet




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 43 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-04-04 11:24



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Amen!

2024-04-05

  BenGust VIP
Klarhet ger överblick
och då lättare hitta sin väg.
2024-04-04

  alicja lappalainen VIP
En dikt om förtroende till eget öde.
2024-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP