Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kalla fötter

Min andning rörde sig över ytan och
där min käke passerade reste sig landmassor ur havet
Vandrade över ber och dalar, tog den långa vägen hem
Doften var varm, innerlig.
Du hade kalla fötter.
Tvättade dem med min tunga.




Fri vers av flpfrd VIP
Läst 20 gånger
Publicerad 2024-04-04 12:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

flpfrd
flpfrd VIP