Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lås upp mig, tack:)



Poeten är låst,

läs upp den

med smicker,

tack




Fri vers av Mats Edin VIP
Läst 46 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-04-04 13:44



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Fyndigt formulerat.
2024-04-05

  Mats Edin VIP
Tack du, Mäster Respons!!
2024-04-05

  Respons VIP
Bra jobbat - keep going! Du är nästan framme! Heja, heja du fyndige poet!
2024-04-05
  > Nästa text
< Föregående

Mats Edin
Mats Edin VIP