Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt hår ska glädja

Om jag skulle ta och köpa lite röd färg?
Eller blå?
Ja, blå såklart.
Men hur skulle det se ut?
Jag, gamla människan.
Men det skadar ju ingen.
Kanske vågar jag?
Men vad skulle dom säga?
Dom, vilka dom?
Folket, förstås, folket.
Folket i byn? Dom bryr sig inte.
Inte? Nej, kanske inte. Men om...
Jag vågar inte.
Men det skulle göra mig lite gladare.

Jaa!!!
Jag gör det!
Köper blå hårfärg i kaka och ger mig själv blå slingor i håret.

På onsdag.
Hurra!




Fri vers (Prosapoesi) av Cikoria Blå VIP
Läst 51 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2024-04-04 15:33



Bookmark and Share


  stormengudrun VIP
Det är klart du vågar! Jag färgar också håret och ibland blir det rödare än jag först tänkte:-)
2024-04-06

    Lena Söderkvist VIP
Först tvekande - sedan kommer explosionen, ett glädjefyrverkeri.
2024-04-05

  Öknens Ros VIP
Vågat gjort må jag säga! ;)
2024-04-05

  Respons VIP
Om det räcker för att väcka lite glädje och njutning tycker jag att det är dig väl unnat.
2024-04-05

  Jeflea Norma, Diana. VIP
nu har våren gått och sommaren är fortfarande full av tumult, nu tänker vi bara på hår, det gjorde jag igår när jag ville färga mitt hår.
men färgtuben började rusa och hänga och skickligt bakom duschdraperiet lät jag det flimra i en liten skur det är viktigt att testa om blandningen inte är saboterad. Jag handlade på det. "Coop". Lycka till.
2024-04-04

  TrollTörnTrappan VIP
Särskilt modigt på en onsdag! Om du hade tagit både blå och röd skulle håret ha blivit gredelint?!?
2024-04-04

  soligajag_1 VIP
Så,coolt med blått hår eller slingor .
Gör det!!
Tänk om jag kunde se dig !!!

Hurra!!
2024-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP