Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Med en allvarlig ton . Detta är en kritik mot kursen , 1990 är talet den hade många brister eller har fortfarande .


Icke Svensk

Icke Svensk
Är att delta på SFI
Bra eller dåligt?

Icke Svensk
är att se en
Humörserie Hipp Hipp fyra i fyra

Icke Svensk
Är att lära sig teckenspråk
för att göra sig förstådd

Icke Svensk
Är att lära sig på
barnets nivå de nya vokalerna
- Y Ö Å Ä -

Och en lärare som tittar
på klockan varje kvart

Sammanfattningsvis

Icke Svensk är
att lära sig grammatik
som förvirrar och vi översätter
Texten utan att förstå precis allt

Det är att räkna på annorlunda
sätt än världens befolkning gör
Trappan / division

Vi åker till olika utflykter och hoppas att lära oss
någonting och vi gör oss förberedda

att ta examen på SFI

©E Nordin




Fri vers (Fri form) av E Nordin VIP
Läst 124 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-04-04 17:13



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Är man genuint intresserad att lära sig ett nytt språk underlättar det nog, svenskar lär sig ju andra språk än svenska för att kunna arbeta i andra länder. Men visst finns det brister i svenskundervisningen för icke svenskar.
2024-04-09

  Jeflea Norma, Diana. VIP
Att vara icke svensk innebär att navigera genom språk, kultur och utbildning. Det är en resa som kräver tålamod, engagemang och öppenhet. Lycka till med din inlärning på SFI! ??
2024-04-04

    Sefarge VIP
Bra"upptäckande"skrivelse
Språket en rikedom
Men kan också
vara ett hinder
som stänger
ute. Ifall man
ej helt behär
-skar det?
;)
2024-04-04
  > Nästa text
< Föregående

E Nordin
E Nordin VIP