Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skilsmässa och man är en jävla ungkarl igen

 

-Åhh vi har skilt oss och jag har inget att göra, ingen ringer, TV är trist och jag ligger bara på soffan och stirrar med ångest och bävan.
Barnen skiter blankt i mig och tvättmaskinen har gått sönder plus att jag har fått sparken.
-Välkommen in i klubben, så här är livet, ensamhet och ångest samt tankar på självmord. Man ska inte ha för höga krav på livet för då blir man bara frustrerad och besviken. Livet ska bara vara olösliga problem.




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 38 gånger
Publicerad 2024-04-04 22:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP