Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tänk om.

Tänk om kärleken äntligen fått vinna. Tänk om kvinnan i dig, flickan i mina ögon, fått vara lycklig, men nej det tillät inte pöbeln.
Likt ett barn skulle de gå in och krossa drömmen, likt ett barn, likt en sinnesslö tar de makten över dig, omyndighetsförklarar dig.
Flickan jag älskar säger de åt -nej, så får du inte göra ”han” är inte bra för dig.. tänk om du inte trott på dem. Tänk om du trott på vår kärlek och den sanning som är..

Tänk om inte du skapat denna jävul som blivit långt värre än den satan som hemsöker dig ibland, då hade de inte skapat detta monster som idag finns under din säng.
Tänk om du litat på han som ser ’dig’ han som för evigt kommer finnas där. Han som med vår kärlek i sitt bröst lever vidare utan sin själs frände. Tänk vad få tårarna då skulle vara…

Tänk om om inte fanns.. skulle då livet, tro, hopp.. kärlek och lycka se annorlunda ut…




Fri vers av Yang VIP
Läst 47 gånger
Publicerad 2024-04-05 04:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yang
Yang VIP