Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Färgar av ensamhet

 

Tidens sus!

Livets mörka tider!

Svartmålar en människans dröm och eldar på den

 

Sömnen!

Mardrömmen!

Svartmålar en människans dag och till tungt gör det

 

Sjukdomen!

Fattigdomen!

Svartmålar en människans närvaro tills vidare

 

Åldrande!

Ensamheten!

Svartmålar en människans existens t om efter döden

 

Rosor av stål!

Hjärta av stål!

Människa av stål!

 

Ord av eld!

Känslor av eld!

Dikt av eld!

 

Går förbi och eldar på tankarna!

Med och utan någon färg

Ur och in i någon färg!

 

Ensamhetens färgar går ej att målas om




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 27 gånger
Publicerad 2024-04-05 11:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP