Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Jag blev lurat av dig och dig o…

 

 

Avståndet!

Gapet!

Mellan mig och den svenska samhället

 

Oändlig växer!

 

Inte mitt fel!

Aldrig mitt fel!

Evig och aldrig mitt fel!

 

Jag är inte rasist ej heller nazist! Eller islamist

 

Gapet!

Det stora gapet!

Kan ej fylls eller repareras igen

 

Mellan mig och Sverige

Mellan mig och den svenska samhället

Mellan mig och västvärlden

 

Den är orsakat av utanförskap liv i Sverige

Är orsakat av rasismen

Är orsakat av politikerna

 

Ingenting kan fylla på gapet

Mellan mig och dig och dig och……

Mellan Sverige och mig

 

Jag blev lurat av demokratin!

Jag blev lurat av Sverige!

Jag blev lurat av de mänskliga rättigheterna!

 

Vad fan!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 31 gånger
Publicerad 2024-04-05 11:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP